Dutch

Tisha

Een kat die de eigenaar aanviel en net was verhuisd van de bruisende hoofdstad Mexico-Stad, naar de Costa Blanca, een zeer rustige plek in Spanje.

Hallo, ik ben Naroa, ik heb alleen woorden van dankbaarheid, mijn hypnose-ervaring met Maja was geweldig. Ik was vervuld van rust en vreugde, ze heeft een hele fijne methode om je in hypnose te brengen, je voelt je altijd veilig en beschermd.

Toen Maja contact maakte met mijn kitten Tisha, vielen we goed en veilig, en hebben heel comfortabel met Tisha gepraad. Ze stelde Tisha alle vragen die ik wilde weten over bepaald en gedrag van mijn kat.

Het was een zeer aangename ervaring, aangezien ik nu veel dingen weet om mijn behandeling met mijn kitten te verbeteren, en ervoor te zorgen dat ze zich meer op haar gemak, gelukkiger, kalmer en zelfverzekerder bij mij voelt.

Na de hypnose heb ik gemerkt dat Tisha rustiger is, ze is niet meer zo agressief tegen mij, ze is liefdevoller en ik voel dat ze zich meer op haar gemak en gelukkiger voelt bij mij en bij haar nieuwe huis.

Nu voel ik me meer verbonden met haar, ik voel dat ik haar beter kan begrijpen en haar een betere kwaliteit van leven kan bieden, waar ik me heel gelukkig voel.

Ik raad dit soort therapie, met behulp van Maja’s hypnose, echt aan om onze huisdieren beter te leren kennen en te behandelen, hen meer begrip te bieden, zodat we ze laten voelen hoeveel we van ze houden.

En vooral, als we een huisdier hebben in een staat van angst, nervositeit of agressiviteit, is de hypnosetherapie die Maja doet ideaal, zodat ons huisdier zich rustiger voelt, zijn gedrag aanpast, en we een liefdevolle harmonie met onze dieren kunnen ervaren en huisdieren.

Ik heb alleen woorden van diepe dankbaarheid aan Maja … het was een zeer verrijkende ervaring voor ons beiden.

Heel erg bedankt!!

Bekijk de video: https://quantumanimalhypnosis.com/videos-english/

Lees hier het transcript van de sessie: https://quantumanimalhypnosis.com/tisha/

Missy

Een springpaard dat aan de rechterkant niet aangeraakt wilde worden, het kammen van de manen zorgde voor de grootste stress bij het dier.

Tegenwoordig geniet het paard van de verzorging.

En daarmee de eigenaar.

Mevrouw Brexel had me verteld dat ze hypnose doet met dieren. Zelf had ik goede ervaringen met hypnose, maar had nog nooit gehoord dat zoiets ook bij dieren bestaat.

Mijn dier was een lieve, maar erg bitchy merrie. Ik heb zelf een stoeterij met een manege.

Het grootste probleem van de merrie was dat je haar aan de rechterkant nauwelijks kon aanraken. Ze associeerde het altijd met extreme stress, kromp ineen, ontweek constant… het was altijd iets.
Dit probleem was al prominent aanwezig toen ze bij mij kwam.
Het was een constante strijd om haar schoon te maken en haar manen kammen was pure afschuw voor haar. En het slechte was, ik wist dat het altijd bijzonder stressvol voor haar was.
En voor mij betekende het altijd stress.
Daarnaast had ik het probleem dat een deel van de leerlingen de merrie niet wilde schoonmaken en klaarmaken voor de stal na de rijles. Vooral de jonge meisjes.
Dan lag het altijd aan mij.
Het was een probleem dat veel gebieden trof in de exploitatie van een manege.

Met het vooruitzicht alles te kunnen veranderen, was ik erg dankbaar dat ik mevrouw Brexel kende.

Tijdens de eerste hypnose vertelde mijn merrie waarom ze het probleem had. Het was een ervaren trauma.
Mevrouw Brexel genas het trauma en mijn merrie vertelde hoe ik haar nu kan helpen.
Omdat hypnose een proces is, leerde ik dat ze moest wennen aan een nieuw leven zonder deze diepgewortelde angsten. Omdat ze niet eens weet hoe het is om zonder angst aangeraakt of gekamd te worden.
Toen ik vroeg wat ik voor je kan doen, kreeg ik het antwoord:
! Ik zal geduldig en begripvol zijn. En gewoon met haar blijven praten zoals ik altijd doe. Ze vindt het leuk als ik haar vertel over mijn dag tijdens het ‘knuffelen’! WAUW.
Dat was een moment dat me echt raakte.

Met zoveel meer begrip en liefde deed ik alles wat ze de komende dagen had verteld en met de dag ging het beter en beter.

Alles werd nog meer geconsolideerd tijdens de tweede hypnosesessie en vandaag kan iedereen haar zonder stress aanraken, kammen, schoonmaken en klaarmaken voor de stal.
En daarmee verdwenen ook alle andere kleine problemen. Omdat mijn merrie nu zo rustig en ontspannen is dat mijn rijleerlingen het dier nu met enthousiasme verzorgen. Mijn merrie geniet hier duidelijk van en ik heb er meer aan gekregen dan alleen rust en tijd.
Bedankt mevrouw Brexel voor het maken van zo’n geweldige verandering.

T. Parusel, Rancho La Ofra, Spanje

Mijn ervaring was zeer de moeite waard, tijdens het hypnoseproces voelde ik me zeer comfortabel en in vrede, de richting van de visualisaties is prachtig en vervult je met vreugde, veiligheid en intern comfort …
Gedurende het hele proces voel je een energie van liefde en immens licht, het bereiken van een zeer diepe ontspanning … laat je met vertrouwen meeslepen door Maja’s stem.
Je gaat subtiel en ontspannen de hypnose in … in staat zijn om de kwantumrealiteit van je dier binnen te gaan, het duidelijk te kunnen horen en zijn behoeften op een meer liefdevolle en bewuste manier te dekken …

Maja komt liefdevol je onderbewustzijn binnen, besteedt alle tijd die je nodig hebt en bereikt een zeer sterke band met je huisdier.

Ik voelde mijn kitten … of ze was in mij, luisterde duidelijk naar haar, of ik was in haar, voelde en begreep haar … een unieke en speciale ervaring, omdat je één wordt met je huisdier, je voelt je dier en het communiceert durf van je woorden … door de hele sectie voelde ik een zeer diepe onvoorwaardelijke liefde en vreugde met het leven. Ik voelde me een integraal onderdeel van het leven zelf…..het concept van scheiding en dualiteit verdween volledig.

Toen ik me al bewust was van mezelf, en terugkwam bij mij in het hier en nu… voelde ik me vol geluk en enorme innerlijke vreugde, met veel rust en innerlijke harmonie.

Ik kan Maja alleen maar met mijn hart in mijn hand bedanken voor deze unieke en mooie ervaring…

Bedankt,
Naroa, Altea, Spanje

Ik kwam bij mevrouw Brexel vanwege een van mijn honden, een terriër uit het dierenasiel. Hij kwam naar me toe omdat hij niet door andere mensen aangeraakt kon worden en erg bang en wantrouwend was tegenover anderen. In totaal heb ik nog 4 honden en die leefden allemaal op straat. De terriër was de laatste die meedeed. Als de andere honden naar me toe wilden komen, werd hij agressief naar hen toe en beschermde en verdedigde hij me. Tijdens de hypnose werd er gesproken over waarom hij het deed en nu is hij er helemaal mee gestopt. Deze dierlijke hypnose is iets geweldigs. Je voelt je erg verbonden met je dier. Het was een geweldige ervaring voor mij om zo verbonden te zijn met mijn dieren en ik heb ze veel kunnen helpen.

Dank u mevrouw Brexel. Signrun P. Duitsland

Ik heb een superschattig grijs kattenmeisje, dat echt verknald was toen ze naar me toe kwam. Ze was heel moeilijk aan te raken en dan alleen door mij. Ze verstopte zich constant in de verste en donkerste uithoeken. Ik had zo’n medelijden met haar.
Toen mijn man haar wilde aanraken, kroop ze dieper en dieper en haar ogen straalden van paniek.
Ze kwam naar buiten om te eten en toen kon ik langzaam naderbij komen en haar even aanraken. In mijn pogingen om haar in mijn armen te nemen, toonde ze grote angst en miauwde jammerlijk en krabde aan mijn onderarm terwijl ze haar liet zakken en ze was snel weg.
Ik dacht dat dat na die tijd wel zou verdwijnen. Maar nee, dat deed het niet.
Als mijn man het huis verliet, kwam ze soms naar buiten en was op een afstand om me heen, maar zodra hij of iemand anders het huis binnenkwam, was ze weer weg. Over het algemeen was ze vreselijk bang, altijd springerig en leek nooit te kunnen ontspannen, alsof ze constant op zoek moest naar iets of iemand.
Het was echt geen leven voor een kat en ook geen harmonieus samenleven.
Mevrouw Brexel kwam als aanbeveling en ik nam contact met haar op met de behoefte dat ze mij kon helpen. Omdat ik in Thailand woon, heb ik de genezingssessies laten doen met een surrogaat dat mevrouw Brexel beschikbaar had gesteld.
Tijdens de healingsessies kwam ik erachter wat er met mijn kattenmeisje was gebeurd, ik hoorde over haar resulterende angsten en ik kon haar paniek perfect begrijpen.
Dat ze als baby werd opgehaald en afgezet door iemand!
Dat ze al heel kort met een man was en dat hij haar schopte en dat deed pijn!

Het verbazingwekkende was dat de kat pas ongeveer 6 maanden oud was toen het op mij aankwam.

Ik ben zo dankbaar dat mevrouw Brexel mijn liefje heeft geholpen en dat je haar vandaag zou moeten zien! Ze is een grote knuffelaar en ze slaapt elke nacht in bed!
Dat is hoe het moet zijn.

Elithabeth Hamsworth,
Chiang Mai, Thailand

Copyright 2018